Розділ 1032: «Улюблений меч Одена».
На обкладинці Ямато і два чорні кішки доставляють якісь речі старій жінці, яка живе на вершині пагорба. Ця обкладинка є посиланням на японську транспортну компанію «Ямато Транспорт», логотип якої — жовтий овал з 2 чорними кішками (в Японії цю компанію часто називають «Куронеко»).
Розділ починається з того, що говорять Марко (перетворений у форму Фенікса) та Ізо. Марко летить, поки несе Ізо за плечі. Ізо почував себе неспокійно, почувши повідомлення про появу таємничого ёкая, тому попросив Марко віднести його, щоб знайти його. Розмовляючи, вони пролітають повз місцевість, де б’ється Біг Мам.
Підлеглі Кайдо намагаються покинути замок, але самураї перекривають виходи до Живого поверху, тому вони не можуть вибратися. Ми бачимо, що вони везуть гармати на ту ділянку.
Вирізати до 2-го нижнього поверху підвалу замку. Ми бачимо, що Апу продовжує переслідувати Ямато, а Дрейк продовжує переслідувати Апу. Фуга підбігає до Ямато з дуже дружньою поведінкою (здається, йому дуже подобається Ямато). Ми бачимо, що Фууга схожа на кентавра, тому що нижня половина тіла Фууги є тілом коня.
Ямато: «Фууга!!
Ми давно не бачилися, а тепер я поспішаю!!'
Фуга: 'Фугагаー!!'
Підлеглі Кайдо повідомляють з 2-го поверху замку, що гігантський вогняний йокай прямує до підвалу. Раптом хтось падає з верхньої частини замку в місце, де знаходиться Ямато. Це Брук і Робін, які приземляються на голову Фууги (волосся Фууги амортизує їх). Двоє членів CP0 також стрибають за ними, Брук і Робін готуються до бою.
Однак за CP0 з’являється вогняний йокай, і обидва агенти охоплені полум’ям. Йокай нарешті досягає району, де Ямато та інші, поки люди намагаються втекти від нього. Ямато бачить, як йокай проходить через підлогу на нижні рівні.
Ямато: «Якщо так далі буде падати...!!
Це не добре!!! Острів вибухне в повітрі!!!
Fuuga!! Мені потрібна твоя допомога!!'
Fuuga: 'Fuuuugaー!!'
Брук і Робін приземляються на підлогу з голови Фууги і готуються піти, перш ніж агенти CP0 піднімуться з полум'я. Коли агенти CP0 виходять з вогню (обидва в порядку), вони чують дивний шум. Апу перед ними, у нього в руці Den Den Mushi, і він фотографує CP0.
Apoo: 'Apapapapa!!
“Собаки Тенрюубіто в замку Кайдо”!!
Ексклюзив!! Я збираюся продати його Morgans!!
Уряд, який втратив свого посередника Дофламінго, нарешті...'
Бос CP0: "Ви занадто багато говорите".
Бос CP0 б'є Апу «Шиганом», Апу падає на землю, а з його рота тече кров. Приходить Дрейк.
Дрейк: «Апу!?»
Бос CP0: "Х Дрейк, ти думаєш, що ми не знаємо твою справжню особистість?"
Дрейк: «Тоді чому б тобі не спробувати дати мені виправдання?»
Бос CP0: "Проблеми"...
треба знищити!!'
Apoo: '"ДОН"'
Якраз перед тим, як бос CP0 атакує Дрейка своїм «Шиганом», Апу починає вибухову атаку в обличчя боса CP0.
Апу: Ха... Ха... Це боляче!! До біса ці урядові вбивці...!!'
Дрейк: Значить, ти був живий.
Апу: «Я використав Color of Arms Haki, щоб зменшити шкоду.
Якщо вони хочуть посваритися, я дам це їм!!'
Дрейк: «Ти почав це...!!»
Поки Апу і Дрейк сперечаються, бос CP0 встає. Саме в цей момент Дрейк (перетворений у форму динозавра) і Апу атакують обох агентів CP0 одночасно.
Зоро та король продовжують боротьбу ззовні. Король у повітрі перетворюється на форму птеранодона. Кінг хапає його за гребінь і починає відтягувати його назад. Раптом його дзьоб знову впадає в обличчя, Зоро уважно спостерігає за ним.
Зоро: Ха... Ха...
Це якийсь механізм, який активується потягуванням...!?'
Коли дзьоб на 100% знаходиться в обличчі Кінга, Кінг скидає свій гребінь і його голова відлітає.
Король: "Темпура Удон" (Горда імперська куниця - 貂自尊皇 (テンプラウドン))
Голова Кінга вистрілює, як рогатка, атака схожа на «Gomu Gomu no Kane» Луффі (хоча сцена трохи заплутана). Зоро майже не ухиляється від нього, він каже, що його неможливо захистити, тому що це як лазерний промінь.
Король: «У давнину
ось як птеранодони полюють на свою жертву!!'
Зоро атакує Кінга з «Sanbyaku Rokujuu Pondo Hou» (360-фунтова гармата), але Кінг легко ухиляється від нього і починає стріляти в Зоро. Ухиляючись від пострілів, Зоро думає, що не зможе продовжувати боротьбу таким чином, тому що у нього закінчиться сили перед Кінгом. Зоро задає питання королю.
Зоро: «Вогонь на твоїй спині — це теж особлива майстерність птеранодона!?»
Король: «Ні, це інше».
Зоро: «Інше!!
Іди сюди і поговори зі мною!!
«Сантурю» (стиль трьох мечів).
“Kokujou Oo Tatsu Maki” (Чорний твістер дракона)!!! '
Зоро знову атакує Кінга, але Кінг прикриває себе крилами і блокує атаку. — знову запитує його Зоро.
Зоро: Це знаменита міцність
«драконів» і «динозаврів»!!?'
Король: 'Правильно... Але я щось БІЛЬШЕ!!
Я трохи більш «особливий», ніж інші!! '
Кінг повертається до свого людського вигляду і бореться безпосередньо проти Зоро.
Король: «А тепер давайте пограємо з мечами!!
Я люблю мечі!!'
Поки Зоро захищається, він думає про ситуацію.
Зоро: Я вдарив його кілька разів, але крові зовсім немає...!!
Його крила не здаються декоративними... Але я не можу бути впевненим, що він використовує їх для «літання».
Це полум’я досі горить на його спині.
Я думав, що це щось пов'язане з його «здатністю»
але це щось інше.
Він риболюдина? Або він має гігантську кров?
Або він з невідомої раси?
Якщо я не зможу дізнатися СЕКРЕТ цього хлопця...
Я відчуваю, що не зможу перемогти!!'
Коли Зоро думає про все це, Кінг наносить на нього потужний удар. Зоро блокує його, але він кидає кілька каменів, удар дуже сильний. Зоро падає на землю, він дуже втомився. Раптом Зоро щось чує.
Зоро: Ха... Ха...
...? Що це за звук...?
Самісен...!? Цього не може бути!!'
Раптом Енма виходить з-під контролю і починає висмоктувати Хакі Зоро з його руки (як у перший раз, коли він його використав).
Зоро: Вауаааааааа!!!
«Енма»!!!'
Переходьте до скарбниці замку Онігасіми, там Орочі. Поки він чекає Фукурокдзю, Орочі щось чує.
Орочі: 'Хм?
Самісен грає...? Це дурно...
Хто б ідіот почав грати посеред поля бою...?
Це доходить із сусідньої кімнати...? '
Орочі встає і дуже повільно відкриває двері кімнати, звідки доноситься звук.
Орочі: 'Що?
Комурасакі~~~!!? '
Ми бачимо перед ним Комурасакі, вона сидить і грає на самісені. Орочі шокований.
Орочі: «Я в потойбічному світі?»
Або я мрію...!? '
Комурасакі: "..."
Орочі: «Не проходить жодного дня, щоб я не мріяв про тебе...!!
Я не можу змусити себе забути тебе...
Комурасакі: «У мене те саме!!
Я завжди буду поруч з тобою».
Орочі: "Якщо це сон, не буди мене~~~!!!"
Кінець глави.