Для отображения списка тем, войдите на форум или зарегистрируйтесь.
Сейчас на форуме 13 посетителей
Скрытый пользователь
Неизвестный Бобер
Неизвестный Лось
Неизвестный Павлин
Неизвестный Крокодил
Неизвестный Суслик
Неизвестный Страус
Неизвестный Пингвин
Неизвестный Слон
Неизвестный Носорог
Неизвестный Фазан
Неизвестный Питон
Неизвестный Заяц

Автор Тема: One piece, глава 1032  (Прочитано 56886 раз)

Скрывать неподписанных -

Уткер| Супермодератор

2021 Нояб.. 18, 15:41 [#2310]
****ц, как будто Аета в теме мафии читаю  :Risitas
не **********

Уткер| Супермодератор

2021 Нояб.. 18, 15:41 [#2311]

Ммда

2021 Нояб.. 18, 15:42 [#2312]
Сук, в новом двигле надо будет все матерные слова в тег символ цензуры прятать, нас же дети будут читать... всмысле не такие великовозрастные как сейчас а маленькие которые.

:jeneq

чето типа [хуй], но для распостранных слов будет вумны-автофильр, так шо можно без скобок, а вот если чето хитровыебистое то лучше в скобки.

:sas

Уткер| Супермодератор

2021 Нояб.. 18, 15:42 [#2313]
иди работай

заводы стоят  одни стримеры  в стране  :nu
Стримлю поедание пельмешек  :nomnom

Murciélago| Eeee Boy

2021 Нояб.. 18, 15:42 [#2314]
Да ты вообще конченный или что? Я в ахуе. Во первых где Зоро умирал? Он лежит и думает как поступить и что делать с кингом? Какая нахуй одивляющая мущыка? Ты либо вообще попутал? У Зору к хуям высохла рука и выкачивается хаки в огромных количествах. Какая нахуй помощь и оживление. Кинг уронил Зоро на землю,все блять. Он терепял сощнание и тд. В боб с дазом или Омом Зоро тоде лежал на земле навзничить и размышлял о бое. Какое поражение? Его буквально нерфит клинок посреди боя. Ты мне омерзителен как человек становишься.

То есть для тебя нормально когда Зора лежит отпизженный посреди боя и тут внезапно заигрывает музыка и дёргается Энма благодаря чему внезапно Зора поднимается на ноги? Это походу прикол такой, или шо? :sas

Я в ахуе с тебя если честно

Сэпифро| God of Balance

2021 Нояб.. 18, 15:43 [#2315]
Сук, в новом двигле надо будет все матерные слова в тег символ цензуры прятать, нас же дети будут читать... всмысле не такие великовозрастные как сейчас а маленькие которые.
Надеюсь это опционально будет :sas

Ммда

2021 Нояб.. 18, 15:44 [#2316]
Надеюсь это опционально будет :sas
Ну цензура да, можно убрать в опциях шоб у тебя не закрывалось ниче  :DogeLore

Леопольд| Игроки

2021 Нояб.. 18, 15:46 [#2317]
 :yobaface

2021 Нояб.. 18, 15:47 [#2318]
Так. Поесните тупому мне в чем конкретно был ап Зоро от Энмы?

Ёпт,да тебе уже,как несколько месяцев назад показали на крыше,что сейчас он тупо с одной только энмой силу атак и блоков в разы увеличил,когда в ДР пыхтя ультой с трёх мечей и половину такого не показывал :Grozniy

2021 Нояб.. 18, 15:47 [#2319]
Кстати, если бы Зоро сражался сейчас с Катакури в тех же условиях, что и Луффи, у него были бы немного большие шансы, чем сейчас против Кинга.
Поясню.
Даже у самой топовой ВН есть недостаток, точнее целых 3:
1)   Скорость. Если ты медленнее противника, ты не успеешь даже вовремя изменить свое тело или увернуться, хотя и знаешь про атаку. Но это, увы, не про Зоро. У него есть быстрые атаки, но не настолько, чтобы Катакури на них не среагировал.
2)   Масштабные атаки, от радиуса которого вряд ли получится уклониться. У Зоро такие имеются.
3)   ВН реагирует лишь на осознанно направляемые атаки (вспоминаем Лу против Энеля) Зоро стоит просто бездумно пулить во все стороны или действовать по принципу Каку: вспоминаем, как тот запустил слэши в потолок, а они отразились и посыпались на Зоро.

В принципе, для победы над Катакури Зоро достаточно попасть по нему хоть раз ультой. Тогда как, судя по всему, для Кинга этого недостаточно.

hommius| Истинный фанат Дабуры

2021 Нояб.. 18, 15:48 [#2320]
Если у Зоро есть гордость, он должен сейчас сломать Энму как Санджи костюм и отпиздить Кинга двумя мечами  :sas

Кас Тевей| Игроки

2021 Нояб.. 18, 15:48 [#2321]
Старпомы действительно особенные.

Марко, Ката, Кинг - тупо читаки. Заточены под защиту. Хотя и атака неплохая.

Зори, Рейли и Бекман - видимо в атаку чисто. Сабо думаю тоже больше атакующий тип. Как и Киллер.

Ширью - скорее всего под защиту тоже, ибо инвиз. Под читы, как те трое.

Кас Тевей| Игроки

2021 Нояб.. 18, 15:49 [#2322]
Против Каты у Зори шансов просто ноль.
Против Марко видимо тоже, судя по стамине Зори.

Кинг единственный старпом, которого может победить Зори.

Ммда

2021 Нояб.. 18, 15:50 [#2323]
Если у Зоро есть гордость, он должен сейчас сломать Энму как Санджи костюм и отпиздить Кинга двумя мечами  :sas
:harry

Off-Topic: показать
Бло, а шо если так и случится? этожи Ода  :catharsis

Сэпифро| God of Balance

2021 Нояб.. 18, 15:50 [#2324]
Бля посмотрел видосы Сойера, на которого так надрачивают мечеёбы и постоянно кидают в тред его. Пездец поудивлялся :Nightmare :Nightmare :Nightmare

Он там в одном видосе говорит что клан Зоро это отсылка на реально существоваший клан в японии из низшей касты название которой на русский переводятся как изобилие грязи, всхрюкнул немного с этого. (не провокация, это реально было в видосе могу кинуть даже таймкод) :jeneq

И он ваще говорит что мол Энма это ап,а не нерф как остальные мечеёбы. И более того что первый ап Зоро был ваще в дрессрозе, когда у него стиль обмазывания мечей поменялся после боя с Пикой.

Или Сойер уже не авторитет на мечеёбов? я просто хз

Кас Тевей| Игроки

2021 Нояб.. 18, 15:51 [#2325]
Миша ты уже наркоман, пездец. Зоро быстрее снейкмана уже  :Vince

En Taro Tassadar| Заблокирован

2021 Нояб.. 18, 15:51 [#2326]
Розділ 1032: «Улюблений меч Одена».

На обкладинці Ямато і два чорні кішки доставляють якісь речі старій жінці, яка живе на вершині пагорба. Ця обкладинка є посиланням на японську транспортну компанію «Ямато Транспорт», логотип якої — жовтий овал з 2 чорними кішками (в Японії цю компанію часто називають «Куронеко»).

Розділ починається з того, що говорять Марко (перетворений у форму Фенікса) та Ізо. Марко летить, поки несе Ізо за плечі. Ізо почував себе неспокійно, почувши повідомлення про появу таємничого ёкая, тому попросив Марко віднести його, щоб знайти його. Розмовляючи, вони пролітають повз місцевість, де б’ється Біг Мам.

Підлеглі Кайдо намагаються покинути замок, але самураї перекривають виходи до Живого поверху, тому вони не можуть вибратися. Ми бачимо, що вони везуть гармати на ту ділянку.

Вирізати до 2-го нижнього поверху підвалу замку. Ми бачимо, що Апу продовжує переслідувати Ямато, а Дрейк продовжує переслідувати Апу. Фуга підбігає до Ямато з дуже дружньою поведінкою (здається, йому дуже подобається Ямато). Ми бачимо, що Фууга схожа на кентавра, тому що нижня половина тіла Фууги є тілом коня.

Ямато: «Фууга!!
Ми давно не бачилися, а тепер я поспішаю!!'

Фуга: 'Фугагаー!!'

Підлеглі Кайдо повідомляють з 2-го поверху замку, що гігантський вогняний йокай прямує до підвалу. Раптом хтось падає з верхньої частини замку в місце, де знаходиться Ямато. Це Брук і Робін, які приземляються на голову Фууги (волосся Фууги амортизує їх). Двоє членів CP0 також стрибають за ними, Брук і Робін готуються до бою.

Однак за CP0 з’являється вогняний йокай, і обидва агенти охоплені полум’ям. Йокай нарешті досягає району, де Ямато та інші, поки люди намагаються втекти від нього. Ямато бачить, як йокай проходить через підлогу на нижні рівні.

Ямато: «Якщо так далі буде падати...!!
Це не добре!!! Острів вибухне в повітрі!!!
Fuuga!! Мені потрібна твоя допомога!!'

Fuuga: 'Fuuuugaー!!'

Брук і Робін приземляються на підлогу з голови Фууги і готуються піти, перш ніж агенти CP0 піднімуться з полум'я. Коли агенти CP0 виходять з вогню (обидва в порядку), вони чують дивний шум. Апу перед ними, у нього в руці Den Den Mushi, і він фотографує CP0.

Apoo: 'Apapapapa!!
“Собаки Тенрюубіто в замку Кайдо”!!
Ексклюзив!! Я збираюся продати його Morgans!!
Уряд, який втратив свого посередника Дофламінго, нарешті...'

Бос CP0: "Ви занадто багато говорите".

Бос CP0 б'є Апу «Шиганом», Апу падає на землю, а з його рота тече кров. Приходить Дрейк.

Дрейк: «Апу!?»

Бос CP0: "Х Дрейк, ти думаєш, що ми не знаємо твою справжню особистість?"

Дрейк: «Тоді чому б тобі не спробувати дати мені виправдання?»

Бос CP0: "Проблеми"...
треба знищити!!'

Apoo: '"ДОН"'

Якраз перед тим, як бос CP0 атакує Дрейка своїм «Шиганом», Апу починає вибухову атаку в обличчя боса CP0.

Апу: Ха... Ха... Це боляче!! До біса ці урядові вбивці...!!'

Дрейк: Значить, ти був живий.

Апу: «Я використав Color of Arms Haki, щоб зменшити шкоду.
Якщо вони хочуть посваритися, я дам це їм!!'

Дрейк: «Ти почав це...!!»

Поки Апу і Дрейк сперечаються, бос CP0 встає. Саме в цей момент Дрейк (перетворений у форму динозавра) і Апу атакують обох агентів CP0 одночасно.

Зоро та король продовжують боротьбу ззовні. Король у повітрі перетворюється на форму птеранодона. Кінг хапає його за гребінь і починає відтягувати його назад. Раптом його дзьоб знову впадає в обличчя, Зоро уважно спостерігає за ним.

Зоро: Ха... Ха...
Це якийсь механізм, який активується потягуванням...!?'

Коли дзьоб на 100% знаходиться в обличчі Кінга, Кінг скидає свій гребінь і його голова відлітає.

Король: "Темпура Удон" (Горда імперська куниця - 貂自尊皇 (テンプラウドン))

Голова Кінга вистрілює, як рогатка, атака схожа на «Gomu Gomu no Kane» Луффі (хоча сцена трохи заплутана). Зоро майже не ухиляється від нього, він каже, що його неможливо захистити, тому що це як лазерний промінь.

Король: «У давнину
ось як птеранодони полюють на свою жертву!!'

Зоро атакує Кінга з «Sanbyaku Rokujuu Pondo Hou» (360-фунтова гармата), але Кінг легко ухиляється від нього і починає стріляти в Зоро. Ухиляючись від пострілів, Зоро думає, що не зможе продовжувати боротьбу таким чином, тому що у нього закінчиться сили перед Кінгом. Зоро задає питання королю.

Зоро: «Вогонь на твоїй спині — це теж особлива майстерність птеранодона!?»

Король: «Ні, це інше».

Зоро: «Інше!!
Іди сюди і поговори зі мною!!
«Сантурю» (стиль трьох мечів).
“Kokujou Oo Tatsu Maki” (Чорний твістер дракона)!!! '

Зоро знову атакує Кінга, але Кінг прикриває себе крилами і блокує атаку. — знову запитує його Зоро.

Зоро: Це знаменита міцність
«драконів» і «динозаврів»!!?'

Король: 'Правильно... Але я щось БІЛЬШЕ!!
Я трохи більш «особливий», ніж інші!! '

Кінг повертається до свого людського вигляду і бореться безпосередньо проти Зоро.

Король: «А тепер давайте пограємо з мечами!!
Я люблю мечі!!'

Поки Зоро захищається, він думає про ситуацію.

Зоро: Я вдарив його кілька разів, але крові зовсім немає...!!
Його крила не здаються декоративними... Але я не можу бути впевненим, що він використовує їх для «літання».
Це полум’я досі горить на його спині.
Я думав, що це щось пов'язане з його «здатністю»
але це щось інше.
Він риболюдина? Або він має гігантську кров?
Або він з невідомої раси?
Якщо я не зможу дізнатися СЕКРЕТ цього хлопця...
Я відчуваю, що не зможу перемогти!!'

Коли Зоро думає про все це, Кінг наносить на нього потужний удар. Зоро блокує його, але він кидає кілька каменів, удар дуже сильний. Зоро падає на землю, він дуже втомився. Раптом Зоро щось чує.

Зоро: Ха... Ха...
...? Що це за звук...?
Самісен...!? Цього не може бути!!'

Раптом Енма виходить з-під контролю і починає висмоктувати Хакі Зоро з його руки (як у перший раз, коли він його використав).

Зоро: Вауаааааааа!!!
«Енма»!!!'

Переходьте до скарбниці замку Онігасіми, там Орочі. Поки він чекає Фукурокдзю, Орочі щось чує.

Орочі: 'Хм?
Самісен грає...? Це дурно...
Хто б ідіот почав грати посеред поля бою...?
Це доходить із сусідньої кімнати...? '

Орочі встає і дуже повільно відкриває двері кімнати, звідки доноситься звук.

Орочі: 'Що?
Комурасакі~~~!!? '

Ми бачимо перед ним Комурасакі, вона сидить і грає на самісені. Орочі шокований.

Орочі: «Я в потойбічному світі?»
Або я мрію...!? '

Комурасакі: "..."

Орочі: «Не проходить жодного дня, щоб я не мріяв про тебе...!!
Я не можу змусити себе забути тебе...

Комурасакі: «У мене те саме!!
Я завжди буду поруч з тобою».

Орочі: "Якщо це сон, не буди мене~~~!!!"

Кінець глави.

Ммда

2021 Нояб.. 18, 15:52 [#2327]
Против Каты у Зори шансов просто ноль.
Против Марко видимо тоже, судя по стамине Зори.

Кинг единственный старпом, которого может победить Зори.
Я тебе зачем карточку передал  :PepeWTF

Зора пока никакого старпома не может победить, а когда сможет то и против других старпов развалит, на Кату сделает такой огромный слэш что не куда будет уворачиваться, на Марко слеш-разрезающий-реген

Kallavan| Лоуки КП++++

2021 Нояб.. 18, 15:52 [#2328]
эх миша миша

Kallavan| Лоуки КП++++

2021 Нояб.. 18, 15:53 [#2329]

Зора пока никакого старпома не может победить, а когда сможет то и против других старпов развалит, на Кату сделает такой огромный слэш что не куда будет уворачиваться, на Марко слеш-разрезающий-реген

перепередай мне

2021 Нояб.. 18, 15:54 [#2330]
1)   Масштабные атаки, от радиуса которого вряд ли получится уклониться. У Зоро такие имеются.
2)   ВН реагирует лишь на осознанно направляемые атаки (вспоминаем Лу против Энеля) Зоро стоит просто бездумно пулить во все стороны или действовать по принципу Каку: вспоминаем, как тот запустил слэши в потолок, а они отразились и посыпались на Зоро.

1.Схера ли это :Stive
2.Ты не путай обычную мантру со взглядом в будущее,ибо он эту херню контрит :leo

Кас Тевей| Игроки

2021 Нояб.. 18, 15:55 [#2331]

Кинг сильнее и Марко и Каты по идее, слегка. Тут дело в том, что Зори найдет к нему подход

Ахуй, карточка у меня? То то я думаю, Кинг начал божить   :antonio

2021 Нояб.. 18, 15:56 [#2332]
Зоро похоже на экстриме + рояли победит Кинга. Какой-то новый ап будет с Энмой.

2021 Нояб.. 18, 15:57 [#2333]
Ахуй что у Кинга оказались собственные интересные фишки. Ката пропускает удары, Кинг каким-то способом нивелирует.

Murciélago| Eeee Boy

2021 Нояб.. 18, 15:59 [#2334]
Ката просто насилует чмору везде где только можно нахуй   :JetGatling

Ммда

2021 Нояб.. 18, 16:00 [#2335]
перепередай мне
Нимогу, теперь она у Каста  :PukSrenk

Кстати, возможно устрою в понедельник ауцион на карточку Кайдо, начну со 100к крох, минимальный шаг 100к крох, в рамках ацкциона 1 ключ буду котировать за 200килокрох, вы пока готовьтесь, дум0йте.

:bukashka

nakama| Заслуженный защитник ветеранов

2021 Нояб.. 18, 16:01 [#2336]
Да будет банальная хуета, типо тело Кинга такое горячее, что рана мгновенно прижигается и ему пох. Надо просто ебнуть очень сильно, чтобы нихуя не пришлось
Прямо как Овен :mons

Леопольд| Игроки

2021 Нояб.. 18, 16:02 [#2337]

Кстати, возможно устрою в понедельник ауцион на карточку Кайдо, начну со 100к крох, минимальный шаг 100к крох, в рамках ацкциона 1 ключ буду котировать за 200килокрох, вы пока готовьтесь, дум0йте.

:hype
Аукцион года!

Kallavan| Лоуки КП++++

2021 Нояб.. 18, 16:03 [#2338]

скидываешь неликвид :mons

Сэпифро| God of Balance

2021 Нояб.. 18, 16:04 [#2339]
в выходные тогда уж начни, нах в пн то